2110171003 Νίσυρου 9, Κερατσίνι ath@athsecurity.com
hero image


Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης
ATH Security - Πυρασφάλεια - Κατάσβεση - Συστήματα Ασφαλείας - Ανιχνευτές Μετάλλων - Αυτοματισμοί 

 

Η ATH Security, με έδρα το Κερατσίνι Αττικής κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας, ειδικευόμενη στα Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης (CCTV) με εξειδικευμένες λύσεις που συνδυάζουν την ανίχνευση θερμοκρασίας και των αντικειμένων με σύνθετες λειτουργίες ασφαλείας.

Με πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα, η ATH Security διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στην υψηλή τεχνολογία παρακολούθησης, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις που προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • CCTV με Ανίχνευση Θερμοκρασίας: Εγκαθιστούμε σύγχρονες κάμερες παρακολούθησης που διαθέτουν τεχνολογία ανίχνευσης θερμοκρασίας, αναγνώριση προσώπου και αντικειμένων, αναγνώριση πινακίδας σε κινούμενο όχημα, προσφέροντας προληπτική ασφάλεια για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Σύνθετες Λειτουργίες Ασφαλείας: Σε συνεργασία με συστήματα αυτοματισμών, προσφέρουμε σύνθετες λειτουργίες που ενισχύουν το επίπεδο προστασίας, εξασφαλίζοντας πρόληψη.
 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν να ενισχύσουν το επίπεδο ασφάλειας στον χώρο τους. Κατανοούμε τη σημασία της προληπτικής ασφάλειας και προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη για την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τον εξειδικευμένο σχεδιασμό που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες ασφάλειας της επιχείρησής σας. Η ATH Security είναι ο σύμμαχός σας για την εξελιγμένη προστασία.