2110171003 Νίσυρου 9, Κερατσίνι ath@athsecurity.com

ATH Security
Συστήματα Ασφαλείας - Πυρασφάλεια - Κατάσβεση - CCTV - Ανιχνευτές Μετάλλων - Αυτοματισμοί


Η ATH Security, αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας. Με μια εμπειρία που υπερβαίνει τα 30 χρόνια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας για την προστασία και ασφάλεια των χώρων σας. Επικεντρώνουμε την εξειδίκευσή μας στα συστήματα ασφαλείας και πυρασφάλειας, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υποκατηγοριών.
Η ATH Security δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις για την πλήρη προστασία του χώρου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική λύση ασφαλείας για τις ανάγκες σας.

 

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η ATH Security έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στα Συστήματα Ασφαλείας, κατανοώντας τη σημασία της προληπτικής προστασίας και της άριστης αντίδρασης σε κάθε κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης

Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης

Εγκαθιστούμε σύγχρονες κάμερες παρακολούθησης που διαθέτουν τεχνολογία ανίχνευσης θερμοκρασίας, προσφέροντας προληπτική ασφάλεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανιχνευτές Μετάλλων

Ανιχνευτές Μετάλλων

Οι ανιχνευτές μετάλλων αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της σύγχρονης ασφάλειας, ειδικά όταν πρόκειται για την προστασία εισόδων κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρασφάλεια

Πυρασφάλεια

Η ATH Security παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πυρασφάλειας για να προστατεύσει τους χώρους σας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση πυρασφαλών συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ