2110171003 Νίσυρου 9, Κερατσίνι ath@athsecurity.com
hero image


ATH Security
Συστήματα Ασφαλείας - Πυρασφάλεια - Κατάσβεση - CCTV - Ανιχνευτές Μετάλλων - Αυτοματισμοί

 

Η ATH Security, αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας. Με μια εμπειρία που υπερβαίνει τα 30 χρόνια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας για την προστασία και ασφάλεια των χώρων σας.

Η ATH Security ιδρύθηκε ενισχύοντας την παρουσία της στον τομέα και φέρνοντας νέες, καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά. Επικεντρώνουμε την εξειδίκευσή μας στα συστήματα ασφαλείας και πυρασφάλειας, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υποκατηγοριών.

Οι βασικοί τομείς ειδίκευσής μας περιλαμβάνουν:

  • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης με Βιομετρικά: Παρέχουμε προηγμένες λύσεις πρόσβασης που βασίζονται σε βιομετρικά στοιχεία, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
  • Ανιχνευτές Μετάλλων και Συστήματα Κατάσβεσης: Παρέχουμε σύγχρονα συστήματα που ανιχνεύουν μέταλλα σε εισόδους κτιρίων, συνδυάζοντας την πρόληψη με τον έλεγχο του κινδύνου.
  • Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης: Εγκαθιστούμε κάμερες παρακολούθησης με ανίχνευση θερμοκρασίας και αντικειμένων, προσφέροντας εξελιγμένες λειτουργίες για την ασφάλεια των χώρων σας.

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την περιοχή της Αττικής και εκτείνουμε την παρουσία μας έως και 100 χιλιόμετρα εκτός των ορίων της. Κατευθυνόμαστε κυρίως σε επιχειρηματικούς πελάτες, συνεργαζόμενοι με ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, κτίρια εταιρειών και εμπορικά κέντρα.

Η ATH Security δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις για την πλήρη προστασία του χώρου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική λύση ασφαλείας για τις ανάγκες σας.